LÄHETÄ PALAUTETTA

Voit jättää palautetta Joensuun kaupungille alla olevan lomakkeen kautta. Kaikki palaute on meille tärkeää. Sen avulla voimme parantaa toimintaamme.


Anna sosiaali- ja terveyspalveluja, myös ikäihmisten palveluja, vammaispalveluja ja ympäristöterveydenhuoltoa koskevat palautteet Siun soten palaute-sivun kautta. Sivun osoite on www.siunsote.fi/asiakaspalaute-ja-kyselyt.

Jos haluat, että sinuun ollaan antamasi palautteen vuoksi yhteydessä, ole hyvä ja jätä joko puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi. Täytä vähintään *-merkillä merkityt pakolliset kentät. Valitse myös alasvetovalikosta mitä palvelualuetta palautteesi koskee. Se nopeuttaa palautteesi käsittelyä. Älä lähetä palautelomakkeen kautta henkilötunnusta, pankkitilitietojasi tai muita salassa pidettäviä tietoja. Palautteita luetaan virka-aikaan ja niihin pyritään vastaamaan mahdollisimman pikaisesti.
 

Mikäli haluat, että sinuun otetaan yhteyttä niin jätä yhteystietosi, pelkkä sähköpostiosoitekin riittää.

Halutessasi voit antaa palautteeseesi liittyviä lisätietoja

Jos haluat antaa palautteen tarkan paikan, voit kirjoittaa osoitteen alla oleviin kenttiin, tai voit vaihtoehtoisesti klikata paikan kartalta.

Osoite johon palaute kohdistuu

Kartan oikeassa yläkulmassa on valittavissa alueen piirto tai pisteen merkkaus (oletuksena pisteen merkkaus valittuna). Alueen piirto toimii klikkaamalla pisteitä kartalle, jotka muodostavat alueen. Tuplaklikkaus lopettaa piirron (viimeinen piste). Osoitteeksi tulee pisteen tai alueen keskeltä arvioitu osoite. Voit halutessasi korjata osoitetta jos arvioitu osoite meni väärin.